boek

Boeken voor 't Leeshuus?

 

Al die mensen die vol liefde boeken binnen brengen in 't Leeshuus, in de hoop dat wij ze een tweede leven kunnen geven. Mooi is dat! Want boeken kieper je niet zomaar op de vuilnisbelt. 

Fijn ook dat zowel Oostendenaren als mensen van ver erbuiten de weg naar 't Leeshuus weten te vinden.
Voor hen een geruststelling dat hun boeken terecht komen. Voor ons een rijke ervaring om onze boekenrekken mee te vullen. Maar voor ons ook heel veel werk! 

Vandaar het verzoek om ons even de tijd te gunnen de grote boekeninstroom te kunnen verwerken. Onze stapelplaats puilt uit en onze boekenrekken dreigen te bezwijken. 

Voorstel: heb je goede, bruikbare boeken te geef? Laat het ons weten via onderstaand contactformulier en wij nemen contact met je op wanneer de boeken opnieuw welkom zijn.

Kinderboeken welkom!

Zijn jouw kinderen hun kinderboeken ontgroeid en zijn de boekjes niet stukgelezen? Om mooie, bruikbare kinderboeken zitten wij dan weer wel verlegen.
't Leeshuus doet mee aan Quartier d'O. Voor ons Popup Leeshuusje zijn wij op zoek naar mooie kinderboeken die kunnen worden ingezet als prijs voor de deelnemers aan allerlei woord- en taalspelletjes.

Maar 't Leeshuus wil ook het hele jaar door een plek zijn waar kinderen hun 'leeshartje' kunnen ophalen. Dàt zij lezen vinden wij ontzettend belangrijke en dat wij hen gratis een mooi boek kunnen laten uitkiezen is minstens zo belangrijk.

Vandaar gezocht: KINDERBOEKEN!

 

 

contactformulier